Om oss

Jeg heter Gunbjørg Bjørneboe og holder til på slektsgården Bjørnebo i bymarka i Arendal. Jeg er utdannet sykepleier og uroterapeut og jobber på kirurgisk poliklinikk ved Sørlandet sykehus Arendal.

Gunbjørg og Zeya sommeren 2023

Interesse for hund har alltid vært til stede og i 1990 fikk jeg min første flatcoated retiever. I 1997 startet jeg som oppdretter etter å ha gått diverse kurs om avl og oppdrett og tatt instruktørutdannelse hos Åsta Ahlbom på valp og valpeutvikling. Interessen for rasen har bare blitt større etter som en får mer erfaring og en blir mer ydmyk med årene for at en får være med å forvalte denne flotte rasen.

Tove og Preben sommeren 2023

 

I 2007 kom Tove Haaland med i oppdrettet, og hun fikk sin første hund, Zorro, i 2002. Zorro (NUCH SU(u)CH N. Escapade of Sorrow) kom fra det 5 kullet til kennel Napada og han ble også kennelsens første utstillings champion.

Tove og Zorro prøvde det meste, lydighet, jakt og agillity samt at de fartet Norden rundt på utstilling. Etterhvert ble hund en del av jobben til Tove hun har hatt 2 godkjente tjenestehunder i politiet. Begge flatcoated retrievere, og Finn (N.Three Times A Charm) er kennelens første godkjente tjenestehund.